2021 Dekorasyon Tavsiye Listesi

2019-Dekorasyon-Tavsiye-Lİstesi
2019-Dekorasyon-Tavsiye-Lİstesi

Günümüz şartlarında plansız yaşamak neredeyse ahmaklık. Bu kadar işin arasında hala güncel işlerinizi aksatabiliyor vakit size yetmiyorsa hayatınızda iş planı yok demektir gün içerisinde işimize yoğunlaştığımızda aksayan genelde evimizdir evimize yoğunlaştığımızda yetiştiremediğimiz kendi özel işlerimizdir.

Bir arkadaş toplantısında aktif olan konuya istinaden yazımı hazırlamaya karar verdim iş yoğunlu nedeniyle evinin dekorasyonunu tamamlayamayan vakit ayıramayanlar için veya ne yapacağına karar veremeyenler adına bir kaç püf noktası vereceğim.

Tail gününüz ne zaman? ve o gün içerisinde kaç saati bu iş için ayırabilirsiniz işe saat dilimi hesaplamak ile başlayabilirsiniz.

Kalem kağıdınız mutlaka elinizin altında olsun ; Salon dekoru yapıyoruz varsayıyorum genelde tüm odalarda sıralama bu şekilde olmalı.

  1. Zemin ve Duvar Rengi Seçimi
  2. Duvar dekorasyonu Seçimi
  3. Mobilyalar
  4. Halı&Perde Seçimi
  5. Işıklandırma

Tarzınızı belirleyip yapacağınız şey son trend Dergi ve Blog sitelerinden seçimlerinizi tamamlamak ucuz ama şık bir şeyler istiyorum derseniz de inegöl mobilyası ürünleri satan inegöl mobilya vadi sitesinde inanılmaz indirimleri yakalayabilmeniz mümkün.